Ultralydvasker Podo Pro 3

Produktnr:
sa-314109700
2 liters ultralydvasker med 5 faste program gjør den enkel i bruk.
1: Stålfreser
2: Hardmetall- og diamantfreser
3: Lange instrumenter
4: Tenger og sakser
5: Universalprogram
kr 4 750,00 kr 3 800,00
På lager
SKU
sa-314109700

Ultralydbad er veldig fint for rengjøring av instrumenter i rustfritt stål. For mest effektivt og best resultat anbefaler vi å vaske instrumentene mekanisk før du bruker ultralydbadet.

Instrumentene legges i maskinen og vaskes rene av ultralydbølger i ekstrem hastighet. Det oppstår kavitasjonsbobler av høyfrekvent lyd/trykkbølger som gjør at denne metoden virker rengjørende. Kavitasjon er dannelsen av gassbobler i en væske. Det vil si at små luftbobler trenger inn i de minste åpning. Der sprekker boblen og frigjør smuss og skitt.

Denne bevegelsen virker kraftig på mikroorganismer, støv, smuss, olje, fingeravtrykk, blod, flekker, produktrester osv som har satt seg fast i utstyret.

Bytt vann mellom hver gang. Det trenger ikke være mer en lunken temperatur på vannet. Legg instrumentene i en kurv oppi ultralyd vaskeren for at kavitasjonsboblene skal komme best mulig til i og omkring utstyret.

Tilsett gjerne stammopur i badet, dette virker desinfiserende. Sterilisering av instrumentene kan gjøres etter ultralyd prosedyren.