Pharm Foot - Silver Booster 15ml

Produktnr:
45236

Tinktur for pleie av negler under behandling av mykose/ neglesopp. På grunn av dens aktive ingredienser vil den lindre irritasjon og beskytte mot ytre faktorer. Produktet virker antibakteriellt og soppdrepende. Produktet kan også brukes av diabetikere.

Bruksanvisning:

Påfør produkt på negleplaten på slutten av behandlingen. Fortsett behandlingen hjemme, morgen og kveld. Brukes til ønsket resultat et oppnådd, samt forebyggende.

Aktive ingredienser:

Mikrosølv

Tea Tree olje

Ekstrakt av rosmarin, marshmallow, salvie,selje og sitron.

Laveldelolje

Feddolje

Dette produktet selges kun til salonger

På lager
SKU
45236

Microsilver: Trygg på grunn av størrelsen på partiklene som ikke trenger inn i de dypere lagene i epidemis. Styrker og beskytter huden på føttene, eliminerer effektivt bakterier og sopp, og forhindrer mykose. Virker også mot resistente bakterier og hindrer utviklingen av de i lang tid. Mikrosølv fungerer også veldig bra mot fotlukt.  Mikrosilver/sølvioner styrker og beskytter huden, og eliminerer effektivt bakterier og sopp, og hindrer utviklingen over tid. Microsilver jobber mot resistente bakterier og sopp. Den penetrerer DNA’et til bakterien eller soppen, og ødelegger så det ikke kan spre seg. Den kurerer ikke sopp alene, men støtter behandlingen. Denne serien anbefales til de med tørr hud, blemmer eller psoriasis, samt diabetespasienter.