Pharm Foot, get started!

Produktnr:
PF42290

Pharm Foot get started, er en liten sammensatt startpakke for at du enkelt skal komme i gang med Pharm Foot behandlinger, med noen av de bestselgende produktene.
Denne pakken er satt med ekstra god pris, for at dere enkelt skal få testet. Verdi på 1148,- 

 

Pharm Foot - Fresh Crystals 1250 g

Pharm Foot - Keratosis Exterminator Gel 400ml 

Pharm Foot - Point Softner - 15ml 

Pharm Foot - Osmo Tonic

Pharm Foot - Urea Forte 75 ml

Phram Foot - Hyrdro Cream (urea spray)

Pharm Foot - Ozone Cracked Heel Protector 200ML 

Dette produktet selges kun til salonger

På lager

SKU
PF42290

Pharm Foot - Fresh Crystals 1250 g

Salt til fotbad som frisker og og mykgjør huden. Produktet har en avslappende effekt, og forbredrer mykheten og tilstanden til huden. Saltet er anbefalt for føtter med hyperhidrose.

Pharm Foot - Keratosis Exterminator Gel 400ml 

Gel for mykgjøring av hard hud og liktorner. Gelen myker opp huden på en effektiv måte, stimulerer til regenerering, jevner ut og toner, reduserer tendensen til sprekker i epidermis og forbereder føttene for mekanisk fjerning av hard hud. Produktet kan brukes av diabetikere.

Pharm Foot - Point Softner - 15ml 

Serum for å mykgjøre hard hud og liktorner, enkelt å påføre denne på små punkter pga produktets utforming. Forbereder føttene for videre behandling fordi den mykgjør. Point Softner kan også selges for å brukes daglig for lindring ved ubehag forbundet med inngrodde negler. Produktet er antibakteriellt og soppdrepende. Serumet kan også brukes av diabetikere.

Pharm Foot - Osmo Tonic

Spray som sprayes på føttene som mykgjør hard hud under behandling, gjør det lettere å kortere ned tiden med bruk av skalpell.

Kremer/spray som avsluttende kremer:

Pharm Foot - Urea Forte 75 ml

Urea Forte krem/salve anbefales for tykk, sprukken hud som har kallositeter.  Med 25% urea. Kan også anbefales til diabetikere.

Kremsalven reduserer ru hud, mykgjør og fukter føttene. Den forebygger også videre keratinisering pga urea sin effekt med gradert eksfoliering. Huden føles veldig myk etterpå.

Phram Foot - Hyrdro Cream (urea spray)

Denne innovative sprayen med krem egenskaper blir kundene dines nye favoritt!

For pleie av føtter, hender og kropp. Den kan også brukes av diabetikere.

Sprayen gir langvarig fuktighet og pleie.

Virker også regenererende.

Sprayes på huden med 20 cm avstand, klappes gjerne på huden for å få fordele den.

Pharm Foot - Ozone Cracked Heel Protector 200ML 

Nærende, rik krem for intensiv regenerering av tørr og sprukken hud. Kremen inneholder ingredienser som skaper en tynn film på huden som er med på å forhindre overdreven vanntap. Kremen lindrer og gir huden elastisitet, og etterlater føttene myke og glatte. Kremen virker sterkt regenererende, og støtter hudens egen reparasjonsprosess. Man ser gunstig effekt på sår hud som liggesår og brannsår også av denne. Bruksanvisning: Påfør salven på ren hud, og pakk gjerne inn foten, for en okklusjon. Den rike kremen kan også brukes hjemme, og mange vil foretrekke å bruke den på kvelden. Produktet er også anbefalt til diabetikere.