Luxo KFM Led lupelampe

Produktnr:
sa-KFM026099
  • Diopter/ forstørrelse: 3,5
  • Linsediameter: 127 mm.
  • Dimmbar 1-100%
  • Farge: Hvit eller svart
  • Armlengde: 105 cm.
kr 5 805,00 kr 4 644,00
På lager
SKU
sa-KFM026099

KFM LED har en robust metallkonstruksjon med slank form, en fleksibel arm og godt lysutbytte. Den er velegnet for alle industrielle formål samt synskrevende arbeid i skjønnhetssalonger, klinikker og laboratorier, eller som et verktøy for mennesker med nedsatt syn.


Utmerket optikk
Den 127 mm glasslinsen er av beste kvalitet, for den aller beste synsopplevelsen. Dette, i kombinasjon med kraftfulle LED-lyskilden, gjør KFM LED til en av de mest allsidige lupelampene på markedet i dag. Kvaliteten og den nøyaktige plasseringen av LED-lyskildene sikrer en nesten skyggefri forstørrelse og utmerket fargegjengivelse.


Maksimal fleksibilitet og presisjon
Fleksibiliteten til leddet mellom hodet og armen gjør det enkelt å posisjonere hodet. Den fjærbalanserte armen gir maksimal vertikal og horisontal bevegelse, og blir alltid stående i riktig posisjon.
Det følger med et tekstildeksel for å beskytte linsen mot støv og for å hindre at lupelampen utilsiktet forandres til et brennglass.


LED: Fremtidens lyskilde!
KFM LED er utstyrt med to semisirkulære LED-moduler med et totalt strømforbruk på kun 11 W. Modulene er dimbare og slår seg automatisk av etter 4 eller 9 timer for å spare energi. Lysdioder har en utrolig lang levetid. De to 6 W LED-modulene i KFM LED har en forventet levetid på 50.000 timer. Det betyr 25 år eller mer ved normal bruk.