Get started, selling Pharm Foot!

Produktnr:
PF03

Kom i gang med det viktige salget av hjemmeprodukter til kundene/klientene. Hva kundene gjør hjemme, gjør en viktig forskjell i sluttresultatet, vedlikehold og forebygging.

Verdi på pakke er 3815 kr.

Dette produktet selges kun til salonger

På lager

SKU
PF03

Vi har samlet noen av de beste hjemmeproduktene i en startpakke for å hjelpe deg i gang:

5 stk Cracked heel

Nærende, rik krem for intensiv regenerering av tørr og sprukken hud. Kremen inneholder ingredienser som skaper en tynn film på huden som er med på å forhindre overdreven vanntap. Kremen lindrer og gir huden elastisitet, og etterlater føttene myke og glatte. Kremen virker sterkt regenererende, og støtter hudens egen reparasjonsprosess. Man ser gunstig effekt på sår hud som liggesår og brannsår også av denne. Bruksanvisning: Påfør salven på ren hud, og pakk gjerne inn foten, for en okklusjon. Den rike kremen kan også brukes hjemme, og mange vil foretrekke å bruke den på kvelden. Produktet er også anbefalt til diabetikere.

5 stk Collagen power

Serum for regenerering av negleseng og skadet negleplate. God effekt på fornyelse av huden rundt neglen, og regenering av epidermis. Produktet pleier, mykgjør og beroliger. Det er også antibakteriellt og soppdrepende. Serumet kan også brukes av diabetikere.

5 stk Ozone Oil Relief Mousse

Lett skum med regenererende og beroligende egenskaper, for pleie av slitne og hovne føtter, samt problematisk hud. Skummet bedrer hudens tilstand, og passer til en tynn og skjør hud. Også fin for de som sliter med synlige blodårer på leggene, da arnica ekstrakten styrker elastiteten i kapillærene. Skummet har også lett avkjølende effekt. Kan brukes av diabetikere

5 stk Urea Forte salve

Urea Forte anbefales for tykk, sprukken hud som har kallositeter. Med 25% urea. Kan også anbefales til diabetikere.

Kremsalven reduserer ru hud, mykgjør og fukter føttene. Den forebygger også videre keratinisering pga urea sin effekt med gradert eksfoliering. Huden føles veldig myk etterpå.

Kremsalven applikeres på de tørre områdene 1-2 ganger om dagen til ønsket effekt, eller etter anbefalning fra terapeut.

5 stk Hydro Cream (spray)

Denne innovative sprayen med krem egenskaper blir kundene dines nye favoritt!

For pleie av føtter, hender og kropp. Den kan også brukes av diabetikere.

Sprayen gir langvarig fuktighet og pleie.

Virker også regenererende.