Diamantslipning

Produktnr:
100F-336b

Diamantslipningsmaskin er et apparat som brukes i ansiktsbehandlinger, med diamanthoder i ulike størelse og grovhet som brukes i kombinasjon med vakuum for å utføre en slipeeffekt på huden.

Hudsliping brukes for å gi en grovere mekanisk peeling, som gir en slipeeffekt på hudens overflate. Behandlingen kan gjøres som en behandling alene, eller kombineres i en dyprens eller annen hudpleiebehandling.

Hudsliping er en veldig fin behandling for å få bedre utnyttelse av produkter som brukes i en behandling, og et apparat som passer ypperlig til grov hud, mot komedoner, acne arr, voksen hun eller en hud som trenger boost, og effektiv fjerning av døde hudceller.

Behandlingen resulterer i en mykere, friskere hud, med mer glød.

Maskinen medfølger med 2 håndstykker, 5 filter og 9 diamanthoder

Diamanthodene velges ut i fra hvor i ansiktet du jobber, og hudtypen til kunden din.

Ta gjerne kontakt med oss for å få videre veiledning i bruk av maskinen, eller forslag til produkter.

kr 6 862,50 kr 5 490,00
På lager
SKU
100F-336b

Diamantslipning brukes i ansiktsbehandlinger, der diamanthoder i ulike størelse og grovhet, i kombinasjon med vakuum gir en slipeeffekt på huden.

Hudsliping brukes for å gi en grovere mekanisk peeling, og kan brukes alene, eller kombineres med dyprens eller annen hudpleiebehandling. 

Hudsliping passer ypperlig til grov hud, mot komedoner, acne arr, voksen hud eller en hud som trenger boost, og effektiv fjerning av døde hudceller.

Behandlingen resulterer i en mykere, friskere hud, med mer glød.

Diamanthodene velges ut i fra hvor i ansiktet du jobber, og hudtypen til kunden din. 

 

Spesifikasjoner:

2 håndstykker

5 filter

9 diamanthoder